lördag 30 augusti 2008

Bosnien

Lördag
Efter att ha varit på en ö hela dagen var vi jättehungriga och gjorde mer eller mindre en hit n'run på en "restaurang" som drevs av Wayne Rooneys okända tvillingbror. ("Är maten klar?", "Vi skulle kanske kunna få den att ta med?", "Får vi betala i förväg?") Stressade som tusan vann vi förmodligen guld i grenen "Kycklingfilé och strips" på en tid under två minuter, tog en bunt strips i näven, kastade pengar på bordet och sprang till bussen.

Vi åkte till Mostar, fyndade pashminasjalar skrämde slag på mamma via sms och sov som små grisar i ett rum med luftkonditionering.

En del av Mostar som inte har hunnit återställas efter kriget.

Va, fick du också extrem armsvett precis just nu?

Söndag
Under söndagen åkte vi till Sarajevo, åt burek, fick hjärnsläpp av alla valutor och hjälpte en flyende man på hans flykt genom att delvis finansiera hans resa. Än så länge var allt väl. Sen stack Cecilia till Budapest och lämnade mig och Kajsa som två små lobotomerade barn kvar i Sarajevo.

1 kommentar:

Eirene sa...

Du skriver så kul :-)
Säger det igen, det är liksom tur att man inte vet allt ni gjort! Bäst att inget veta...ps. ni är supersöta och luktar säkert jättegott :)

.