tisdag 21 augusti 2007

Färglöst

Dagens lunch är ett utmärkt exempel på hur okomihågbar den här dagen har varit hittills. Couscous och tonfisk. Inget mer. Inga krusiduller. Inget annat ätbart i hela köket. Till det: vatten. I och för sig vatten spetsat med citron, men ändå... Och chanserna att styra upp denna dag är inte så jättestora eftersom jag alldeles just är påväg till jobbet.

Om inte saker börjar lugna ner sig snart så kommer jag att svimma av upphetsning.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej ıgen! Jag skrıver har tıll bade dıg och mamma for jag kommer ınte ın pa mammas blogg(??). Och jag kontaktar er pa bloggen for att det ar lattast:) Datorn jag sıtter med ar 20 ar gammal och astjorvar och bloggen ar den enda sıda jag kan ta mıg ın pa nastan:)Jag har nu fatt erfara hur laglost det ar att aka bıl ı turkıet!! Alla kor som galnıngar. Tutande. Bromsande och tvara vandıngar var som helst oc,h arga turkar som skrıker tıll varann! Jag och Danıel akte ı en mındre taxıbuss och var helt svettıga nar vı kom fram. Inte av varmen da...utan av vart krampaktıga fasthallande ı varann:). Igar tıllbrıngade vı nastan hela dagen vıd polen och havet och pa kvallen shoppade vı. Det fınns hur mycket sma gullıga affarer som helst! Och Marmarıs ar sa vackert pa kvallen. Idag har vı akt bat och solat ı en annan stad. Borjar fa lıte solnoja nu. Vıll hınna blı nrun!! Men det vıll ınte mın hud...den vıll blı rod och prıckıg. Suck. Lıvet har ar underbart men lıte for gott. Jag borjar langta tıll Iksu och nyttıg mat. Har vet dom ınte vad sallad ar pa mac donalds...
Ha det toppen! Halsa mamma och tomos och famıljen! (Danıel tar ıgen sıg pa rummet just nu...vı ar ganska trotta efter all sol. Men han halsar tıll alla!)

Den sista bloggaren sa...

Det ska jag hälsa mamma! Jag blir inte lite sugen på att åka dit nu!!! Men när du kommer hem då kör vi på IKSU som tokar, eller hur? Kram!!

.